Hőszigetelj bátran!

Hőszigetelés

Ha családi házat építesz, bizony jól át kell gondolni, hogy mekkora ház fog beleférni a költésgvetésbe, mégpedig úgy, hogy be is tudd fejezni a házat.

Az építkezések elején még mindenkinek van pénze, azonan ahogy jönnek a váratalan kiadások, egyre jobban össze kell húzni a nadrágszíjat. És ennek hatására szokott az előfordulni, hogy esetleg olcsóbb, silányabb burkoaltok kerülnek csak a házba, vagy épp elspódrolják a hőszigetelés vastagságát.

Bizony a hőszigetelés az, amin nem szabadna spórolni, sőt, a tervezésnél is minél vastagabb és hatékonyabb hőszigetelést terveztetni. Ugyanis ez jelentősen befolyásolja majd a rezsi számlát, sőt, egy igénytelenül kivitelezett hőszigetelés még sok bosszúságot is okozhat. Ha hőhidasan keről fel a szigetelés, akkor előfordulhatnak majd penészesedések a házban, amit utólag már csak javítgatni lehet, megszüntetni teljesen nem.
Szóval ha építkezés, akkor nagyon átgondoltan, hogy tényleg, az utolsó befejező dolgokra is maradjon pénz, és ne kelljen nagyon fontos dolgokon spórolni.

Megosztás