Divatos borosta tippek

Barber

A borosta manapság igazán divatos a férfiak körében. Ha az utcán vagy egy plázában körbe nézel, láthatsz több fajta borostát is, és a különbség nem csupán abban van, hogy kinek milyen sűrű az arcszőrzete, hanem abban is, hogy mennyire volt igényes a borosta kialakításánál.

Sokan úgy gondolják, hogy nem nehéz borostásnak lenni, hiszen csak pár napig nem kell borotválkozni. Azonban ez nem fogja hozni azt az igényes eredményt, amire a legtöbben vágynak!
Így csak simán, borotválkozatlan kinézeted lesz.
A divatos borostával ugyanis szinte több a tennivaló, mintha minden nap borotválkoznál.
Az első feladat, a megfelelő kontúrok kialakítása. Ez sem egyszerű, nem megy ösztönösen. Aki otthon egyedül áll neki, annak elég sokat kell majd próbálkozni, hogy a kívánt formát megtalálja. Mindig majd még egy kicsit levesz belőle, meg még, aztán rájön, hogy ez már túl sok volt. Épp ezért is jó választás egy barber shop Budapest szívében, mert ott gyakorlott rutinos barberek tudják kialakítani a megfelelő borosta fazont. Sőt, a borostát aztán vágni is kell, hogy ne alakuljon át egyszer csak szakállá. Szóval aki igazán divatos, trendi borostát szeretne, az jobb, ha profikra bízza magát, és felkeres egy barber shopot!

Megosztás